De Prins en de Draak

Een lezing over de zoektocht van de moderne mens naar zichzelf door:

 

Özlem Aytuğ en Eric Groenendaal

 

Woensdag 11 december 2013

Locatie: zaal de Engelenburght

Heuvel 18 5221 AP Engelen ( den Bosch)

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 5,00

 

Aanmelden via e-mail: lezing@ps-uden.nl

of telefonisch: 06-51048333 (Özlem)

06-51334142 (Eric)

 

meer info Lezing 11 december 2013

 

Liefde en Wil

 

Een nieuw leven werd geboren,

Zo klein en zo pril

Zijn naam zo mooi,

Gelijk aan die van de Wil

Vol van passie en inzicht werd hij gedreven

Heeft daarbij onderweg alles gedragen

en steeds vanuit Liefde gegeven

Nu eindelijk weer Thuis

en is het stil...

 

 

Meer gedichten en overwegingen vind je hier: Gedichten

Wie is Eric Groenendaal?

Eric Groenendaal, 1964, heeft een jarenlange en brede achtergrond op het gebied van Mens-en-Werk. Hij heeft een grote belangstelling voor de oosterse geloofstradities en de invloed daarvan op de ontwikkeling van het menselijke bewustzijn. Eric heeft in 2011 een 5 jarige HBO opleiding in Psychosynthese afgerond. Het leven vanuit en werken met het Psychosynthese gedachtengoed omschrijft Eric als een inspirende en Helende levenservaring. Eric heeft zich verdiept in strategisch coachen en bezit een master graad in Shambhalla reiki. Momenteel volgt hij een 2 jarige opleiding op het gebied van sjamanistische healing technieken, meditatie- en aandachtstraining.

Ieder mens maakt steeds deel uit van een groter geheel en heeft een eigen unieke rol, bestemming of levensweg. Het leven kun je zo gaan zien als de kunst van de individuele afstemming tussen dit grotere geheel en de eigen unieke levensweg. Waarbij eerdere herinneringen en ervaringen uit het verleden de belofte voor de toekomst vormen. Soms raak je tijdens het bewandelen van je eigen levensweg verdwaald, voel je moe, leeg, lusteloos of verloren. In zijn rol van Psychosyntheticus staat Eric je bij om weer te leren kijken naar en kunnen voelen van wat nodig is. Zodat je een volgende stap kan gaan zetten bij de verwezenlijking van je unieke levensweg.

Eric leest graag, reist frequent naar verder weggelegen gebieden in het verre Oosten. Hij doet dit om zo in contact te kunnen komen met en te leren van andere culturen en samenlevingsvormen. Tijdens deze reizen maakt hij graag foto's en reisverslagen. In het dagelijkse leven is Eric werkzaam als gecertificeerd register arbeidsdeskundige.